Preskoči na glavno vsebino

DAN 4 - BOWLING

Po težkem vstajanju in jutranjem ritualu sva se z Gregorjem v upanju, da bova imela kaj krajši delovni dan, odpravila v službo. Punce so lahko še malo poležale in se kakšno uro za nama, tudi one odpravile na avtobus. Tokrat se za jutranjo rekreacijo niso odločile. Punce so delale statistiko o deležu obiskovalcev hotela po starosti, midva pa sva delala enako, kot včeraj (vijake in sestavni dele slušnega aparata). Sporočili so nama tudi, da imava krajši delovnik. Pri vhodu/izhodu iz službe morava z Gregorjem mimo varnostnice, ki nama vsakič ko greva mimo, pove kakšno novo pravilo (prvi dan naju je v ruščini ˝nadrla˝, da hodiva skozi napačna vrata iz stavbe in nama pokazala nov "predor" za izhod, drugi dan nama je prav tako v nama zelo razumljivi ruščini sporočila, da z nahrbtniki ne smeva v tovarno, za tretji dan predvidevava, da si bo moral Gregor obriti brado, če bo hotel vstopiti v tovarno). Po službi pa je sledil "lepotni" spanec. Nato pa smo odšli na bowling in po kakšni uri so se nam, pridružili tudi profesorica Eva in oba Francoza (Beatrix in Pascal).


Punce garajo


Gregor pri delu


Včasih zamenja tudi položaj...


Profesorica časti


Bowling

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

DAN 19 - LENOBNIKI

Vstajanje, odpravljanje, odhod v službo je že znan jutranji ritual. Fanta sta (kot ponavadi) delala vijake in bate za ušesa, dekleta pa smo opravile statistiko starosti gostov za leto 2017. Ugotovile smo, da je povprečna starost turistov med letoma 35 in 55. Domov smo se seveda odpravile z avtobusom, ki ta teden pošteno preseneča, saj je vsak dan skoraj prazen. Verjetno je vzrok slabo vreme in lenoba (ki vpliva tudi na nas). Po ''šihtu'' nam je Maruša pripravila pašto, potem pa je sledil že težko pričakovani lepotni spanec, katerega smo si privoščili kar vsi. Nato smo šli pokurit kalorije v zunanji fitnes, takoj za tem pa na mastno večerjo. Zvečer nismo mogli spati, zato smo si pripravili mini žur do jutranjih ur. Punce pridno delamo statistiko Lunch time :) Gregorjev delovni stroj. En selfi s tabo!

DAN 8 - OBISK MUZEJA

Zbudili smo se že v kar precej sončno "jutro". Ko smo videli kako lep dan je smo, takoj sklenili, da ga je treba izkoristiti v smislu kakšnega izleta oziroma ogleda znamenitosti. Bližnji grad se nam je zdel prava izbira, saj ga je naš Estonski koordinator Karen zelo pohvalil. Povedal nam je tudi, da je z njegovega stolpa v lepem vremenu zelo lep razgled. Z nedeljskim tempom smo se odpravili in najprej odšli na stolp, nato pa še na ogled muzeja. Na grajskem dvorišču potekajo tudi razne predstavitve ročnih obrti (lončarstvo, kovaštvo, šiviljstvo...) katerih izdelke je mogoče tudi kupiti. Po ogledu grada smo odšli na kosilo, kjer so punce kot po navadi naročile preverjene obroke (ocvrt krompir z piščancem), midva z Gregorjem pa sva ponovno eksperimentirala. Naročila sva mesno ploščo za dve osebi. Upam, da si predstavljate kaj pod tem imenom dobiš v Sloveniji, kaj sva dobila midva si oglejte spodaj med fotografijami. Ko smo se najedli in "najedli", pa smo odšli še na kr