Preskoči na glavno vsebino

DAN 11 - KRATKA NOČ

Danes zjutraj smo se punce po jutranjem ritualu odpravile na avtobusno postajo, kamor je avtobus prišel točno kot ponavadi. Najprej je bilo malo ljudi, vendar bližje ko smo bili Meresuu-ju, več je bilo ljudi (nekateri so morali stati). Ko smo prišli v hotel, nam je naša mentorica Kristina pripravila kavo. Ko smo jo popile, nam je dodelila naloge, ki smo jih morale opraviti. Računale smo  količinsko inventuro in inventuro vrednosti prodanih izdelkov na zaposlenega. Po končanem delu smo odšle najprej na kosilo, nato pa še malo v fitnes pokurit kalorije. Po vadbi smo šle do Kristine, ki nam je naročila naj pripravimo konferenčno sobo, saj so imeli napovedan sestanek. Ko smo sobo pripravile smo odšle domov. Tokrat na avtobusu ni bilo zelo veliko ljudi, zato smo lahko vsi normalno sedeli. Ko smo prišle sta nam fanta že pripravila kosilo. Po kosilu sta se strojnika odpravila v službo, saj delata popoldan. tam sta izdelovala bate za ušesa in vijake (kot vedno). Po njihovem prihodu smo se še malo družili in pogovarjali, nato pa smo se v skoraj že jutranjih urah vsi odpravili spat.

Fitnes

Delovno mesto fantov

Okusno kosilo, ki sta ga fanta pripravila

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

DAN 19 - LENOBNIKI

Vstajanje, odpravljanje, odhod v službo je že znan jutranji ritual. Fanta sta (kot ponavadi) delala vijake in bate za ušesa, dekleta pa smo opravile statistiko starosti gostov za leto 2017. Ugotovile smo, da je povprečna starost turistov med letoma 35 in 55. Domov smo se seveda odpravile z avtobusom, ki ta teden pošteno preseneča, saj je vsak dan skoraj prazen. Verjetno je vzrok slabo vreme in lenoba (ki vpliva tudi na nas). Po ''šihtu'' nam je Maruša pripravila pašto, potem pa je sledil že težko pričakovani lepotni spanec, katerega smo si privoščili kar vsi. Nato smo šli pokurit kalorije v zunanji fitnes, takoj za tem pa na mastno večerjo. Zvečer nismo mogli spati, zato smo si pripravili mini žur do jutranjih ur. Punce pridno delamo statistiko Lunch time :) Gregorjev delovni stroj. En selfi s tabo!

DAN 8 - OBISK MUZEJA

Zbudili smo se že v kar precej sončno "jutro". Ko smo videli kako lep dan je smo, takoj sklenili, da ga je treba izkoristiti v smislu kakšnega izleta oziroma ogleda znamenitosti. Bližnji grad se nam je zdel prava izbira, saj ga je naš Estonski koordinator Karen zelo pohvalil. Povedal nam je tudi, da je z njegovega stolpa v lepem vremenu zelo lep razgled. Z nedeljskim tempom smo se odpravili in najprej odšli na stolp, nato pa še na ogled muzeja. Na grajskem dvorišču potekajo tudi razne predstavitve ročnih obrti (lončarstvo, kovaštvo, šiviljstvo...) katerih izdelke je mogoče tudi kupiti. Po ogledu grada smo odšli na kosilo, kjer so punce kot po navadi naročile preverjene obroke (ocvrt krompir z piščancem), midva z Gregorjem pa sva ponovno eksperimentirala. Naročila sva mesno ploščo za dve osebi. Upam, da si predstavljate kaj pod tem imenom dobiš v Sloveniji, kaj sva dobila midva si oglejte spodaj med fotografijami. Ko smo se najedli in "najedli", pa smo odšli še na kr