Preskoči na glavno vsebino

DAN 18 - GREGOR JE JEZEN

Z delom smo vsi začeli kot ponavadi. Domen je izdeloval vijake, Gregor pa puše, hkrati pa je moral preverjati, če se izdelek prilega puši. Dekleta smo na kartice pisale imena in priimke ter datume prihoda in odhoda gostov (od 7.6. do 13.6.). Ko smo z delom končale smo se vrnile domov in skuhale kosilo (torteline). Nato smo si vsi malo odpočili, popoldne pa pisali dnevnike, strojnika pa sta morala nekaj tudi narisati. V večernem času smo se odpravili ven, v zunanji fitnes, za nazaj pa smo tekli (ne vsi, samo dva najbolj pridna). Zvečer zaradi svetle noči nismo mogli zaspati, zato smo ob polnoči jedli nutelo. Gregor pa je imel probleme z glasnim ženskim govorjenjem iz sosednje sobe, zato je bil naslednji dan jezen na njo (se vam svita na koga? :)).

Gregor zakopan v delo

Puše

Dekleta pri izdelovanju kartic

Telovadimo v zunanjem fitnesu

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

DAN 19 - LENOBNIKI

Vstajanje, odpravljanje, odhod v službo je že znan jutranji ritual. Fanta sta (kot ponavadi) delala vijake in bate za ušesa, dekleta pa smo opravile statistiko starosti gostov za leto 2017. Ugotovile smo, da je povprečna starost turistov med letoma 35 in 55. Domov smo se seveda odpravile z avtobusom, ki ta teden pošteno preseneča, saj je vsak dan skoraj prazen. Verjetno je vzrok slabo vreme in lenoba (ki vpliva tudi na nas). Po ''šihtu'' nam je Maruša pripravila pašto, potem pa je sledil že težko pričakovani lepotni spanec, katerega smo si privoščili kar vsi. Nato smo šli pokurit kalorije v zunanji fitnes, takoj za tem pa na mastno večerjo. Zvečer nismo mogli spati, zato smo si pripravili mini žur do jutranjih ur. Punce pridno delamo statistiko Lunch time :) Gregorjev delovni stroj. En selfi s tabo!

DAN 8 - OBISK MUZEJA

Zbudili smo se že v kar precej sončno "jutro". Ko smo videli kako lep dan je smo, takoj sklenili, da ga je treba izkoristiti v smislu kakšnega izleta oziroma ogleda znamenitosti. Bližnji grad se nam je zdel prava izbira, saj ga je naš Estonski koordinator Karen zelo pohvalil. Povedal nam je tudi, da je z njegovega stolpa v lepem vremenu zelo lep razgled. Z nedeljskim tempom smo se odpravili in najprej odšli na stolp, nato pa še na ogled muzeja. Na grajskem dvorišču potekajo tudi razne predstavitve ročnih obrti (lončarstvo, kovaštvo, šiviljstvo...) katerih izdelke je mogoče tudi kupiti. Po ogledu grada smo odšli na kosilo, kjer so punce kot po navadi naročile preverjene obroke (ocvrt krompir z piščancem), midva z Gregorjem pa sva ponovno eksperimentirala. Naročila sva mesno ploščo za dve osebi. Upam, da si predstavljate kaj pod tem imenom dobiš v Sloveniji, kaj sva dobila midva si oglejte spodaj med fotografijami. Ko smo se najedli in "najedli", pa smo odšli še na kr