Preskoči na glavno vsebino

DAN 20 - KONEC TRETJEGA DELOVNEGA TEDNA

Jutro je minilo kot ponavadi, vstajanje, zajtrk in odhod v službo. Fanta sta delala vijake in bate za ušesa (še zmeraj enako), dekleta pa smo morale počististi plažo. Ker ima hotel na plaži bar in v lasti del plaže, mora poskrbeti, da je le-ta zmeraj čista in urejena. Vsaka je dobila svoje grablje in začele smo z delom. Pošistile smo razne smeti in alge, ki jih je prineslo morje. Ko smo z delom končale smo se vrnile v hotel. Mentorica nam je rekla, da gremo lahko v fitnes ali na bazene, ker pa s seboj nismo imele nobene opreme smo se odpravile nazaj v Narvo. Ker smo si zažele pice smo se odločile, da si privoščimo kosilo v bližnji restavraciji. Ko smo prispele nazaj v apartma sta fanta počivala, ko pa smo jima omenile pice sta kar naenkrat postala lačna in se tudi onadva odpravila na kosilo. S picami nista bila ravno zadovoljna, ker so bile po njuno "ogabne". Popoldne smo še malo počivali, zvečer pa se odpravili na sprehod ob promenadi. Ob vrnitvi domov smo bili tako utrujeni, da smo kmalu odšli spat.

Popravljanje stružnice

Čiščenje plaže

"Ogabna" pica

Ruski utrip na promenadi 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

DAN 19 - LENOBNIKI

Vstajanje, odpravljanje, odhod v službo je že znan jutranji ritual. Fanta sta (kot ponavadi) delala vijake in bate za ušesa, dekleta pa smo opravile statistiko starosti gostov za leto 2017. Ugotovile smo, da je povprečna starost turistov med letoma 35 in 55. Domov smo se seveda odpravile z avtobusom, ki ta teden pošteno preseneča, saj je vsak dan skoraj prazen. Verjetno je vzrok slabo vreme in lenoba (ki vpliva tudi na nas). Po ''šihtu'' nam je Maruša pripravila pašto, potem pa je sledil že težko pričakovani lepotni spanec, katerega smo si privoščili kar vsi. Nato smo šli pokurit kalorije v zunanji fitnes, takoj za tem pa na mastno večerjo. Zvečer nismo mogli spati, zato smo si pripravili mini žur do jutranjih ur. Punce pridno delamo statistiko Lunch time :) Gregorjev delovni stroj. En selfi s tabo!

DAN 8 - OBISK MUZEJA

Zbudili smo se že v kar precej sončno "jutro". Ko smo videli kako lep dan je smo, takoj sklenili, da ga je treba izkoristiti v smislu kakšnega izleta oziroma ogleda znamenitosti. Bližnji grad se nam je zdel prava izbira, saj ga je naš Estonski koordinator Karen zelo pohvalil. Povedal nam je tudi, da je z njegovega stolpa v lepem vremenu zelo lep razgled. Z nedeljskim tempom smo se odpravili in najprej odšli na stolp, nato pa še na ogled muzeja. Na grajskem dvorišču potekajo tudi razne predstavitve ročnih obrti (lončarstvo, kovaštvo, šiviljstvo...) katerih izdelke je mogoče tudi kupiti. Po ogledu grada smo odšli na kosilo, kjer so punce kot po navadi naročile preverjene obroke (ocvrt krompir z piščancem), midva z Gregorjem pa sva ponovno eksperimentirala. Naročila sva mesno ploščo za dve osebi. Upam, da si predstavljate kaj pod tem imenom dobiš v Sloveniji, kaj sva dobila midva si oglejte spodaj med fotografijami. Ko smo se najedli in "najedli", pa smo odšli še na kr