Preskoči na glavno vsebino

DAN 10 - PUNCE DOBIJO INŠPEKCIJO

Jutranje dejavnosti (punce vstajajo precej pred nama, saj midva delava precej pozno in tako zjutraj malo "potegneva"). Tokrat sva jim rekla naj naju zbudijo, preden bodo odšle v službo. Z nekaj truda jim je le uspelo, da sva se zbudila vendar sva se soglasno odločila, da je bilo zgodnje vstajanje slaba ideja in tako zaspala še za nekaj časa. Punce so v tem času že prišle v službo in tam pridno delale. Ko sva se le odločila, da bo jutranjega počitka dovolj sva na hitro vzela kopalke in brisače, se usedla na avtobus in odšla kam drugam kot do hotela, kjer delajo punce. Malo sva pogledala kaj in kako delajo nato pa so nama pokazale pot do bazenov in savn. Tam sva se sproščala do poznih popoldanskih ur tako, da sva bila že kar malo na trnih, da ne bova zamudila v službo. Na srečo se je vse dobro izšlo. Ko sva se vrnila (tokrat brez svetlobnih in zvočnih učinkov ognjemeta) pa naju je na mizi čakala goveja juha. HVALA PUNCE.


Moje in Gregorjevo delovno mesto

Tradicionalni servis (izgleda da bo potrebno uvesti redne tehnične preglede)

Eden od bazenov


Cenzurirana slika iz savne

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

DAN 19 - LENOBNIKI

Vstajanje, odpravljanje, odhod v službo je že znan jutranji ritual. Fanta sta (kot ponavadi) delala vijake in bate za ušesa, dekleta pa smo opravile statistiko starosti gostov za leto 2017. Ugotovile smo, da je povprečna starost turistov med letoma 35 in 55. Domov smo se seveda odpravile z avtobusom, ki ta teden pošteno preseneča, saj je vsak dan skoraj prazen. Verjetno je vzrok slabo vreme in lenoba (ki vpliva tudi na nas). Po ''šihtu'' nam je Maruša pripravila pašto, potem pa je sledil že težko pričakovani lepotni spanec, katerega smo si privoščili kar vsi. Nato smo šli pokurit kalorije v zunanji fitnes, takoj za tem pa na mastno večerjo. Zvečer nismo mogli spati, zato smo si pripravili mini žur do jutranjih ur. Punce pridno delamo statistiko Lunch time :) Gregorjev delovni stroj. En selfi s tabo!

DAN 8 - OBISK MUZEJA

Zbudili smo se že v kar precej sončno "jutro". Ko smo videli kako lep dan je smo, takoj sklenili, da ga je treba izkoristiti v smislu kakšnega izleta oziroma ogleda znamenitosti. Bližnji grad se nam je zdel prava izbira, saj ga je naš Estonski koordinator Karen zelo pohvalil. Povedal nam je tudi, da je z njegovega stolpa v lepem vremenu zelo lep razgled. Z nedeljskim tempom smo se odpravili in najprej odšli na stolp, nato pa še na ogled muzeja. Na grajskem dvorišču potekajo tudi razne predstavitve ročnih obrti (lončarstvo, kovaštvo, šiviljstvo...) katerih izdelke je mogoče tudi kupiti. Po ogledu grada smo odšli na kosilo, kjer so punce kot po navadi naročile preverjene obroke (ocvrt krompir z piščancem), midva z Gregorjem pa sva ponovno eksperimentirala. Naročila sva mesno ploščo za dve osebi. Upam, da si predstavljate kaj pod tem imenom dobiš v Sloveniji, kaj sva dobila midva si oglejte spodaj med fotografijami. Ko smo se najedli in "najedli", pa smo odšli še na kr